Uutiset

 

11.05.2017

Anne Sjöbergistä vastuullisen jätehuollon veturi 2017


Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy:ssä pitkän työuran tehnyt palvelupäällikkö Anne Sjöberg on saanut valtakunnallisen tunnustuksen pitkäjänteisestä työstä jätehuollon hyväksi. Jätelaitosyhdistys nimesi hänet Jyväskylässä pidettyjen jätelaitospäivien yhteydessä 10.5.2017 vuoden 2017 vastuullisen jätehuollon veturiksi. Tunnustus annetaan vuosittain ansioituneelle henkilölle, joka on tehnyt menestyksekkäästi työtä julkisen jätehuollon edistämiseksi.

Veturinimityksen perusteluiksi on mainittu muun muassa merkittävän panostuksen antaminen LHJ:n keskeisiin toimintoihin. Anne on ollut rakentamassa vuodesta 1996 modernia yhdyskuntajätehuollon palvelukokonaisuutta. Hän on vaikuttanut suuresti siihen, että alueelle on rakentunut kattavat, asiakaslähtöiset ja kustannustehokkaat jätehuollon palvelut. Hän on osallistunut laatu- ja ympäristöjärjestelmien kehittämiseen, biojätekeräyksen käynnistämiseen yhtenä ensimmäistä alueista Suomessa sekä ympäristölupaprosessien ja vaativien tarkkailuohjelmien rakentamiseen. Omalla panoksellaan hän on ollut rakentamassa LHJ:n alueelle paikkaavaa jätteenkeräysjärjestelmää, jolla on turvattu myös kiinteistön haltijan järjestämän jätteenkuljetuksen ulkopuolella olevien kiinteistöjen kuuluminen jätteenkuljetuksen piiriin.

Anne on pidetty ja arvostettu työntekijä, jonka puoleen voi kääntyä asiassa kuin asiassa. Kokeneena osaajana häneltä saa vastauksen lähes mihin tahansa jätehuollon kysymykseen. Hänen ammattitaito on ollut yhtiön toimialueella myös omistajakuntien ja muiden keskeisten sidosryhmien käytettävissä. 

Jätehaku

Jäteluetteloon on kerätty tyypillisimpiä esineitä ja asioita, joita kodissa syntyy. 

 

 

 

Aukioloajat

Kiimassuon jätekeskus | tänään 7-18

Akaan jäteasema | tänään 10-18

Sastamalan jäteasema | tänään 11-18

Loimaan jäteasema | tänään 10-18

Someron jäteasema | tänään suljettu

Urjalan jäteasema | tänään 10-18

Hallavaaran jätekeskus | tänään 8-16

 
 
login Synergia Foxy