Sisältöön »
 
 

Toimialakohtaiset palvelut

LHJ Groupin käsittelylaitokset jalostavat vanhoista sähkölaitteista ja romuista uusia raaka-aineita teollisuuden käyttöön. Murskaus- ja erottelutekniikka laitoksissa on huippuunsa viritettyä. Materiaaliarvon palauttaminen edullisina kierrätyspalveluina ja materiaalihyvityksinä on toiminnan keskeinen tavoite. Seuraavassa on mainittuna muutamia toimialoja, jotka hyötyvät erityisesti tarjolla olevista ratkaisuista.

Tuottajayhteisöt

SER-tuottajayhteisöt ovat tärkeitä asiakkaita SER-käsittelylaitoksillemme. Erityisesti kylmälaitteiden käsittely, pienSER, televisiot ja monitorit sekä suuret kodinkoneet ja niiden käsittely ovat LHJ Groupin erityisosaamista. Lisäarvoa voidaan tarjota muun muassa tietosuojakäsittelyn muodossa.

Palvelinsalit

Suuret ja pienet palvelinympäristöt vaativat huoltoa ja uudistamista. Tarjoamme tällaisiin kohteisiin kierrätyksen kaikille palvelinympäristön materiaaleille.

Tietoliikennelaitteet

Kierrätämme erilliset päätelaitteet ja tietoliikenneympäristöt keskuksineen ja kaapelointeineen.  

Teollisuuden purkuyritykset

Teollisuuden ja erilaisten sähkölaite ja -tarvikeromua sisältävien kohteiden purkuyritykset muodostavat kohderyhmän, jolle laitoskäsittelyjemme kautta on mahdollista palauttaa materiaaliarvoa sähkötarvikkeiden ja materiaalien osalta. Olemme mukana tarpeen mukaan keräys- ja kuljetustoimintojen kanssa, mutta otamme vastaan tällaisia materiaaleja myös suoraan Forssan käsittelylaitoksellemme.

Toimistot 

Yritysten toimistoelektroniikan kierrätystä varten olemme rakentaneet oman SER-kierrätyspalvelun. Suuret toimistokoneet, ICT-laitteet ja muut SE-romut huolehditaan kierrätykseen asiakkaan toimipisteestä. Jokainen toimistoelektroniikan kierrätyksen vaihe tehdään tietoturvallisesti asiakkaan luota tietoaineiston tuhoamiseen asti. Tietosuojakäsittelystä annamme aina tuhoamistodistuksen. 

Sähkötarvikekauppa sekä niiden asennus- ja purkutoiminta

Erilaiset sähköalan asennus- ja purkutoiminnot tuottavat romua ja kaapeleita, joille pystymme käsittelyn kautta tarjoamaan kustannustehokkaat ratkaisut. Tämä voidaan toteuttaa palveluna asennuskohteisiin tai varikoille. Materiaaleja voi toimittaa myös käsittelylaitoksellemme suoraan omana kuljetuksena.

Kunnat

Tarjoamme kuntien jätelaitoksille metalliromun, akkujen ja erilaisten monimetallituotteiden kierrätyksessä. Kuntien valaistusten ja muun infrastruktuurin vaihtamisen ja saneeraamisen yhteydessä syntyville materiaaleille tarjoamme monipuolisesti kierrätysratkaisuita.

 

Lisätietoa

toimitusjohtaja (SER-käsittelylaitokset) rauno.partanen(at)lhj.fi, 050 571 8800

 

Extranet

Raportointiin

 
 
login Synergia Foxy