Sisältöön »
 
 

SER-kierrätyspalvelun edelläkävijä

LHJ Group on ainutlaatuinen sähkö- ja elektroniikkajätteen käsittelijä. Käytössämme on järeä murska- ja erottelulaitos, jolla pystymme käsittelemään tehokkaasti myös teollisuudesta syntyvää romua. Edistyksellisellä teknologialla saamme korkeamman jalostusarvon kaikelle kierrätettävälle materiaalille, mutta erityisesti SER-jätteen sisältämille metalleille. Romun käsittelyn ohella huolehdimme myös kierrätettävien laitteiden tietoturvasta. Yhteistyökumppaneiden kautta voimme tarjota palveluitamme myös eri puolille Suomea.

”Hoidamme kaikenlaisia jätejakeita,
mutta erilaiset metallit ja SER-jätteet
ovat selkeästi erikoisosaamistamme.” 

– markkinointipäällikkö Pasi Kaskinen


Keräysvälineet

Kuljetus ja käsittely

Tee noutotilaus ja me kuljetamme materiaalin käsittelylaitokselle kierrätettäväksi.

Raportointi

Tilausten, noutojen ja käsittelyn eri vaiheet tallentuvat tietojärjestelmään, josta voimme antaa asiakkaalle tarkan raportin SER-kierrätyksen eri vaiheista. Katso lisää tästä.

 

Lisätietoa

Kerro meille tarpeesi SER-kierrätykselle ja annamme selkeän toimintamallin ja hinnoittelun asian hoitamiseksi.

myyntipäällikkö tommi.pohjola(at)lhj.fi, 040 662 3325 tai markkinointipäällikkö pasi.kaskinen(at)lhj.fi, 050 347 0605 

Voit jättää meille tarjouspyynnön myös täyttämällä tarjouslomakkeen.
SÄHKÖROMU
kiertää yhteistyöllä

Kierto Ympäristöpalvelut Oy toimittaa asiakkailta kerättyjä sähkö- ja elektroniikkajätteitä LHJ Groupille keskimäärin kerran kuukaudessa. LHJ Group huolehtii SER-jätteiden kierrätyksestä, jolloin Kierto Ympäristöpalvelut voi keskittyä muiden vaarallisten jätteiden käsittelyyn.

Kesällä alkanut yhteistyö LHJ Groupin ja Kierto Ympäristöpalvelut Oy:n välillä on vasta alkutaipaleella, mutta järvenpääläisessä ympäristöalan yrityksessä ollaan jo vakuuttuneita uuden kumppanin toiminnasta. Kiitosta saa LHJ Groupin koko henkilökunta sekä etenkin myyntipäällikkö Tommi Pohjola.

– Yhteistyökumppania valitessa henkilökemiat ovat isossa roolissa. Tommi on aktiivinen työssään ja pitää hyvin yhteyttä. On helppo toimia yhteistyökumppanin kanssa, joka hoitaa asiat sovitusti, Kierto Ympäristöpalvelut Oy:n tuotantopäällikkö Juha Räfsten sanoo.

LHJ Groupille tulevien sähköromujen kuljetukset eivät ole aina säännöllisiä, sillä asiakkailta kerättävän jätteen määrä vaihtelee kausittain.

– LHJ Groupilla palvelu on kuitenkin joustavaa ja voimme tuoda kuorman aina tarvittaessa.

Yhteistyön ansiosta Kierto Ympäristöpalvelut pystyy tarjoamaan asiakkailleen kokonaisvaltaista ja luotettavaa jätehuoltoa.

– Tämä on nykypäivänä elinehto ympäristöalalla. Kaikki jätehuollon palvelut halutaan helposti ja vaivattomasti yhdeltä toimijalta.

Henkilökemiat ratkaisevat yhteistyökumppanin valinnassa. Juha Räfsten Kierto Ympäristöpalvelut Oy:sta kehuu kesällä alkanutta kumppanuutta LHJ Groupin kanssa mutkattomaksi ja joustavaksi.


Jaettu hyöty

Sähköromun seassa on usein myös tietoturvakäsittelyä vaativia laitteita, joten SER-jätteiden suhteen Kierto Ympäristöpalveluilla oli tavoitteena löytää ehdottoman vastuullinen ja ammattitaitoinen kumppani.

– Kaikille asiakkaillemme asia on tärkeä, mutta joukossa on myös muutama todella iso toimija, jotka vaativat erityistä huolellisuutta laitteiden hävittämisessä. LHJ Groupilla on alalla hyvä maine, joten he olivat myös tältä osin luonteva valinta huolehtimaan asiakkaidemme SER-jätteestä, Räfsten sanoo.

Yhteistyö LHJ Groupin ja Kierto Ympäristöpalveluiden välillä toimii myös toiseen suuntaan. Yritykset pyrkivät yhdessä järjestämään asiakkaidensa jätteiden kuljetuksen ja käsittelyn mahdollisimman järkevällä tavalla.

– LHJ Groupilla on useita asiakkaita myös pääkaupunkiseudulla. Ei ole aina kannattavaa kuljettaa kaikkia jätejakeita Forssaan, kun he voivat tuoda vaaralliset jätteet myös Järvenpäähän meidän käsiteltäväksi.

Kustannussäästöjen lisäksi kuljetusten organisoiminen säästää myös luontoa. Ympäristöystävällisyys ja jätevirtojen hyödyntäminen ovat arvoja, joita edistämään Kierto Ympäristöpalvelut alun perin perustettiin.

– Mielestämme jäte on raaka-aine, jota voidaan ja jota pitää hyödyntää uudelleen. Tämä ajatus tuntuu kantavan, sillä toimintamme on kasvanut nopealla tahdilla viime vuosina. Nykyisin tarjoamme jätehuoltoa kunnille, satamille sekä erilaisille teollisuuden ja kaupan toimijoille.


Jäte ei seiso

Vahvan kasvun takia Kierto Ympäristöpalvelut on organisoinut yrityksessä tapahtuvaa jätteiden lajittelua uudelleen. Yrityksen alkuvuosina jätteitä kerättiin ja lajiteltiin yhdessä vuorossa, mutta nykyisin töitä tehdään kolmessa vuorossa.  

– Olemme kasvaneet keskimäärin viiden työntekijän vuosivauhtia ja Järvenpään toimipisteemme työllistää tällä hetkellä 26 henkeä. Vaasassa toimivan tytäryhtiömme palveluksessa on seitsemän työntekijää, minkä lisäksi työllistämme muutamia henkilöitä asiakkuusyritystemme kautta, Räfsten kertoo.  

Kierto Ympäristöpalvelut on alalla uusi toimija, mutta monipuolisella palvelutarjonnalla sekä omistajien vankalla kokemuksella yritys onnistuu haastamaan isommat kilpailijansa.

– Asiakaskuntamme vaihtelee pienistä terveystaloista aina isoihin tehtaisiin. Tuotamme palvelut aina tapauskohtaisesti jokaisen yrityksen koko ja tarpeet huomioiden.

– Asiakkaat voivat kierrättää kauttamme käytännössä kaikki muut hävitettävät materiaalit, paitsi räjähdeaineet sekä radioaktiiviset jätteet. Tarjoamme myös tuotehävityksiä.

Oma ajokalusto tarjoaa Kierto Ympäristöpalveluille mahdollisuuden myös reagoida nopeasti asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja tehdä pikanoutoja.

– Kaiken toimintamme ydinajatus on, että jäte ei seiso paikallaan. Tämä huomioitiin myös yhteistyökumppanin valinnassa. Kumppanuus LHJ Groupin kanssa on joustavaa ja tukee hyvin tätä periaatetta.


Juttu julkaistu LHJ Groupin asiakaslehdessä 2017

 

Extranet

Raportointiin

 
 
login Synergia Foxy