Sisältöön »
 
 

Kokonaisvaltaisesti teidän tarpeistanne

Tarjoamme käsittelyratkaisut kaikille materiaaleille yrityksen toimialasta tai koosta riippumatta. Kokonaisvaltaiseen palveluumme kuuluu jätteiden lajittelun ja keräyksen organisointi, jätteiden kuljettaminen, vastaanotto, käsittely, punnitseminen ja raportointi asiakkaalle. Räätälöimme palvelumme aina erikseen jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan, minkä ansiosta voimme tarjota käsittelyratkaisut myös yksittäisille jätejakeille.

”Jätehuollon pitää toimia kuin tuomarit kentällä, eli huomaamattomasti,
mutta silti tehokkaasti. Tärkeintä on mennä asiakas edellä.
Jätehuolto on oleellinen palvelu yrityksille, mutta mielestäni on tärkeää,
etteivät asiakkaat joudu itse kantamaan huolta sen toiminnasta.”

– myyntipäällikkö Tommi Pohjola

 

Lisätietoja

myyntipäällikkö tommi.pohjola(at)lhj.fi tai 040 662 3325Hyötyjä myymässä

”Jätehuollon pitää toimia kuin tuomarit kentällä, eli huomaamattomasti mutta silti tehokkaasti. Tärkeintä on mennä asiakas edellä. Jätehuolto on oleellinen palvelu yrityksille, mutta mielestäni on tärkeää, etteivät asiakkaat joudu itse kantamaan huolta sen toiminnasta.”

Tommi Pohjola aloitti toukokuussa LHJ Groupin uutena myyntipäällikkönä. Uuden työnantajansa vahvuudeksi hän nostaa kattavat palvelutoiminnot.

– Parasta LHJ Groupilla on työn monipuolisuus. Voin tarjota käsittelyratkaisuja kaikille materiaaleille, joten myös asiakkuudet saattavat olla hyvin erilaisia. Kaikki asiakkaat ovat ainutlaatuisia ja palvelut räätälöidään jokaisen kohdalla aina erikseen.

Jätehuollon lisäksi LHJ Groupin tavoitteena on tarjota asiakkailleen paras mahdollinen palvelukokemus.

– Asiakkaisiin pidetään säännöllisesti yhteyttä ja jätenoudot pyritään hoitamaan joustavasti sovittujen aikataulujen mukaan.

LHJ Groupin käytössä on myös järeä murska- ja erottelulaitos, jonka avulla saadaan entistä korkeampi jalostusarvo ja hyötykäyttöaste kaikelle kierrätettävälle materiaalille, mutta erityisesti SER-jätteelle.

– Hoidamme kaikenlaisia jätejakeita, mutta erilaiset metallit sekä sähkö- ja elektroniikkaromut ovat selkeästi meidän erikoisosaamistamme. Murskaimella sähköromusta saadaan eroteltua muovit ja metallit entistä paremmin. Erotellut jakeet myydään uusioraaka-aineena eteenpäin uusin käyttökohteisiin. 

Yhdessä tai erikseen

LHJ Groupin kokonaisvaltaiseen ympäristöhuoltoon kuuluu jätteiden kuljettaminen, vastaanotto, käsittely, punnitseminen sekä raportointi asiakkaalle. Asiakkaille voidaan tarjota kaikki jätehuollon palvelut kokonaisuutena tai käsittelyratkaisut jollekin yksittäiselle jätejakeelle.

– Meillä on kumppaneina ympäristöalan yrityksiä, jotka käsittelevät esimerkiksi vaaralliset jätteet itse, mutta tuovat sähkö- ja elektroniikkaromut Forssaan, Pohjola kertoo.

Yhteistyökumppanien avulla pyritään mahdollisuuksien mukaan myös vähentämään turhia noutoja ja kuljetuksia. Näin säästetään ympäristöä ja pienennetään samalla logistiikasta aiheutuvia kustannuksia.

– Me puolestamme taas toimitamme omilta asiakkailtamme yhteistyökumppaneillemme muun muassa vaarallisia jätteitä. Tavoitteenamme on tilanne, jossa kummatkin hyötyvät.

Työssään Pohjola kulkee ympäri Suomea ja tapaa mahdollisia uusia asiakkaita. Tärkeää on myös varmistaa, että nykyiset asiakkuudet ja kumppanuudet hoidetaan hyvin ja kentällä ollaan tyytyväisiä LHJ Groupin toimintaan.

– Myyntityö ja asiakaspalvelu ovat omiaan minulle. Tykkään reissata ja keskustella ihmisten kanssa. Ensimmäinen puoli vuotta on mennyt nopeasti ja alan päästä kunnolla sisälle uuteen työhön ja työympäristöön.


Jätehuollon lähettiläs

Pohjolan vastuualueina on LHJ Groupin yrityksille ja julkishallinnolle suunnattujen ympäristöhuollon palvelujen myyminen ja uusien palvelujen tuotteistaminen.

– Uuden asiakkaan kanssa kartoitamme aina ensin yrityksessä syntyvät jätejakeet, minkä pohjalta lähdemme suunnittelemaan jätehuoltoa asiakkaan tarpeiden perusteella. Tarvittaessa laadimme myös erilaisia ohjeistuksia ja järjestämme lajitteluun liittyviä koulutuksia, Pohjola kertoo.

Työssään Pohjola pääsee myös edistämään kiertotaloutta, minkä hän mainitsee itselleen tärkeäksi asiaksi.

– On hienoa, kun pääsen kertomaan asiakkaille esimerkiksi jätteiden lajittelun hyödyistä. Monet yllättyvät, kun kerron heille säästöistä, joita on mahdollista saavuttaa oikeaoppisella kierrättämisellä. Parasta on, kun he kiinnostuvat oman yrityksensä ympäristöasioista aivan uudella tavalla.

11 vuotta ympäristöalalla avainasiakkuuspäällikkönä työskennelleellä Pohjolalla riittää kokemusta jätehuollosta ja myyntityöstä. LHJ Groupille mies hakeutui, koska kaipasi uusia haasteita ja mahdollisuuksia.

– Tänne haettiin lisää voimaa myyntiin ja koin, että tämä oli itselleni otollinen tilaisuus haistella hieman uusia tuulia. Edellisessä työssäni minulle ehti kertyä vahvat verkostot ympäristöalalta. LHJ Groupilla tavoitteena on hyödyntää näitä suhteita, saada uusia asiakkaita sekä tietysti palvella nykyisiä hyvin.  


Juttu julkaistu LHJ Groupin asiakaslehdessä 2017

 

Extranet

Raportointiin

 
 
login Synergia Foxy