Sisältöön »
 
 

Toimiston tyhjennys

Palvelu on suunnattu toimistokiinteistöjen jatkuvaksi kierrätyspalveluksi tai muuttojen sekä suurempien siivousoperaatioiden palveluksi. Tarjoamme kierrätys-, käsittely-, keräys- ja kuljetusratkaisut kaikille toimiston poistuville materiaaleille. Kysy kierrätyksen lisäksi myös mahdollisuutta käyttökelpoisten esineiden ja laitteiden uudelleenkäytölle. Toimiston luottamuksellisille tietoaineistoille takaamme aukottoman tietosuojahävityksen. Keräysvälineet on saatavissa toimistoon määräajaksi tilapäistä tarvetta varten tai voit sopia kanssamme pidempiaikasesta vaihtoastiapalvelusta. Lisäpalveluna avulias henkilökuntamme tekee puolestanne materiaalin keräämisen ja pakkaustyön.

Toimiston tyhjennys kierrättää mm.


Palvelun saatavuus: Pääkaupunkiseutu, Uusimaa, Kanta-Häme, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi ja Satakunta 

 

Lisätietoa

Myyntineuvottelija juha.keskinen(at)lhj.fi, 0440 242 721 tai markkinointipäällikkö pasi.kaskinen(at)lhj.fi, 050 347 0605

 

Kysy tarjous toimiston tyhjennyksestä

 

Yritystiedot
Poistettava materiaali (merkitse kaikki noudettavat materiaalit)
 
 
 
 
 
 
 
 
Valitse toimistolle sopiva keräysväline irtotavaralle kuten arkistoille. Ehdotamme sopivaa välineiden määrää (alla peruskeräysvälineet, materiaalista ja määrästä riippuen voimme tarjota myös muuta tarkoitukseen sopivaa välinettä)
 
 
 
 

Apumies tarvitaan isojen esineiden siirtämiseen
 
 

Olen kiinnostunut säännöllisestä tietosuojapalvelusta ja haluan tarjouksen myös siitä
 
 


Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Extranet

Raportointiin

 
 
login Synergia Foxy