Sisältöön »
 
 

Metallin ja lasin keräys

Loimi-Hämeen Jätehuolto tarjoaa yrityksille, julkishallinnolle ja taloyhtiöille TSV-palvelun perusteella mahdollisuutta liittyä materiaalina hyödynnettävien keräyslasin ja pienmetallin erilliskeräykseen. Keräys tapahtuu kiinteistöille sijoitettavilla 240 l – 660 l jäteastioilla, joita voi hankkia jätehuoltoyhtiön kautta. Tyhjennyksen voi sopia säännölliseksi tai astia tyhjennetään tarvittaessa ilmoituksen perusteella. Tyhjennykset suoritetaan yhtiön hyötyjätepisteiden tyhjennyskierrosten yhteydessä.

Lasi

Erilliskerättävä lasi on lähinnä kotitalouksissa, suurkeittiöissä ja ravintoloissa syntyvää pakkauslasia (pulloja ja purkkeja). Muut lasilaadut eivät kelpaa tähän keräykseen. Lasia hyödynnetään uusien lasipakkauksien ja lasivillan valmistuksessa.

Metalli

Erilliskerättävällä metallilla tarkoitetaan kaikkia metallista valmistettua tyhjää maalipurkkia pienempää esinettä, kuten säilyke- ja juomatölkkejä, pieniä metalliesineitä, nauloja, ruuveja, metallilankoja, alumiinivuokia ja folioita jne. Metalli hyödynnetään metalli- ja terästeollisuuden raaka-aineena.

Lisätietoa

Palvelupäällikkö Anne Sjöberg
anne.sjoberg@lhj.fi
0440 242 614

 
Kiinteistön tyyppi
 
 
 
 
 


Keräyksen tiedot

Kiinteistö hankkii itse keräilyyn soveltuvan jätehuoltomääräysten mukaisen pyörällisen jäteastian. LHJ myy ja toimittaa myös keräysastioita (ks. hintatiedot hinnastosivuilta).

Kerättävä jäte
 
 

Astian koko (lasi)
 
 
 


Astian koko (metalli)
 
 
 


Astian hankinta
 
 

Tyhjennysväli (lasi)
 
 
 
 

Tyhjennysväli (metalli)
 
 
 
 Vahvistamme ilmoituksenne antamiinne yhteystietoihin. Haluan, että minuun otetaan yhteyttä:
 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Kiertokaveri

Kiertokaveri jätehakuun on kerätty erilaisia arjen esineitä ja asioita. Haku tarjoaa vaihtoehdoksi kaikki jätteet, joiden nimessä on sama sana.

 

 

 

Aukioloajat

Kiimassuon jätekeskus | 09-13suljettu

Hallavaaran jätekeskus | suljettusuljettu

Akaan jäteasema | suljettusuljettu

Huittisten jäteasema | suljettusuljettu

Loimaan jäteasema | suljettusuljettu

Punkalaitumen jäteasema | suljettusuljettu

Sastamalan jäteasema | suljettusuljettu

Someron jäteasema | suljettusuljettu

Urjalan jäteasema | suljettusuljettu

 
 
login Synergia Foxy