Sisältöön »
 
 

Uutiset

03.06.2020

Koronavirus (päivitetty 8.4.): Toimintaohjeita asukkaalle sekä jätehuollon työ- ja toimintakyvyn turvaaminen

Koronavirus (päivitetty 8.4.): Toimintaohjeita asukkaalle sekä jätehuollon työ- ja toimintakyvyn turvaaminen


Tärkeitä tietoja asukkaalle:


Näin asioit asemillamme:

 

Näin toimit kotona:


Tiedote

Työ- ja toimintakyvyn turvaaminen jätehuollossa tärkeää

Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy on varautunut turvaamaan yhdyskuntajätehuollon palvelut Koronavirustilanteen aikana. Yhtiö noudattaa valtakunnallisesti yhteisiä Suomen Kiertovoiman ja Työterveyslaitoksen ohjeita. Tilanteen kehittymistä seurataan ja toimintaa korjataan tilanteen mukaisesti.

Henkilökunnan ja jätteenkuljettajien terveys on meille erityisen tärkeää, jotta palveluita voidaan ylläpitää normaalilla tasolla. Samalla huolehdimme myös alueen asukkaiden turvallisuudesta. Kaikki jäteasemat pidetään lähtökohtaisesti auki, jotta jätteen vastaanottotoimintaa voidaan jatkaa normaalisti, kertoo toimitusjohtaja Immo Sundholm.

- Olennaista meille on varmistaa yhdyskuntajätteen vastaanotto- ja käsittelytoimintojen jatkuvuus sekä palvelut kotitalouksille. Samalla varautumisella pystymme varmistamaan LHJ Group konsernin palveluiden tuottamisen yritysasiakkaillemme sekä tuottajayhteisöille.

Työturvallisuuden takaaminen LHJ:n, sen yhteistyökumppaneiden sekä kuljetusyritysten henkilökunnan osalta on palvelujen turvaamisessa ensisijaisen tärkeää. Tässä tarvitsemme jokaisen kuntalaisen vastuullista toimintaa.

- Toivomme, että asiakkaat huomioisivat terveydenhuollon viranomaisten ohjeet virustartuntojen ehkäisemisessä asioidessaan jäteasemilla. Toivomme, että kotitaloudet siirtäisivät asiointia myöhäisemmäksi, mikäli se on mahdollista.

LHJ antaa verkkosivuillaan lajitteluohjeita kotitalouden jätteiden lajittelussa tilanteissa, joissa tartunta on tapahtunut tai sitä on syytä epäillä.

Jätehuollon asiakaspalvelu ja neuvonta ovat tavoitettavissa normaalisti puhelimitse ja sähköpostilla. LHJ:n toimisto on toistaiseksi suljettu henkilöasioinneilta. Myös kaikki neuvontakäynnit on keskeytetty.

 

Kiertokaveri

Kiertokaveri jätehakuun on kerätty erilaisia arjen esineitä ja asioita. Haku tarjoaa vaihtoehdoksi kaikki jätteet, joiden nimessä on sama sana.

 

 

 

Sekajätteestä tehdään
energiaa ja sähköä

 


 

Aukioloajat

Kiimassuon jätekeskus | 7-187-18

Hallavaaran jätekeskus | 10-188-16

Akaan jäteasema | 10-1810-18

Huittisten jäteasema | suljettusuljettu

Loimaan jäteasema | 8-168-12

Punkalaitumen jäteasema | 12-18suljettu

Sastamalan jäteasema | 11-1811-18

Someron jäteasema | suljettu8-14

Urjalan jäteasema | 10-18suljettu

 
 
login Synergia Foxy