Sisältöön »
 
 

Uutiset

14.04.2021

LHJ Group teki merkittäviä maakauppoja Kiimassuon kiertotalousalueella

LHJ Group teki merkittäviä maakauppoja Kiimassuon kiertotalousalueella


LHJ Group teki tiistaina 13.4. merkittävän maakaupan. Se hankki ensimmäistä kertaa maa-alueita käyttöönsä alueen eteläosasta Tammelan kunnan puolelta rajaa. Tällä kaupalla halutaan turvata kattavien kiertotalouspalvelujen varmistaminen edelleen tulevaisuudessakin Kiimassuon kiertotalouspuistossa.

Yhtenä myyjänä toiminut maanomistaja Isto Mäki-Tulokas toteaa olevansa tyytyväinen kauppojen toteutumiseen. 

- Voin näin olla omalta osaltani edistämässä seudulle tärkeiden kiertotalousliiketoimintojen toimintaedellytyksiä riittävien maa-alueiden osalta. 

LHJ Groupin toimitusjohtaja Immo Sundholm on hyvillään, että kaupat saatiin tehtyä sujuvasti ja nopeasti sekä hyvässä yhteistyössä maanomistajien kanssa. 

-Tästä on hyvä jatkaa toiminnan laajentamista näille uusille alueille. Tämä mahdollistaa meille tärkeiden kiertotalousliiketoimintojen kehittämisen erityisesti pilaantuneiden maiden, voimalaitostuhkien ja teollisuuden kiertotalousmateriaalien käsittelyssä.

Riittävien maa-alueiden hankinta on tärkeä osa kiertotalousliiketoimintojen kehittämistä ja toimintaedellytysten varmistamista usein pitkälle tulevaisuuteen ulottuvissa hankkeissa. Maanhankinnan lisäksi kaavoitus, YVA- ja ympäristölupaprosessit sekä varsinainen rakentaminen ovat kukin merkittäviä osia kokonaisuutta, jotta ylipäätään kiertotalousliiketoimintoja voidaan toteuttaa hyvin ja laadukkaasti. 

Kuvassa Lounaismaan Osuuspankilla 13.4 maanomistaja Isto Mäki-Tulokas, kaupanvahvistaja Carina Rämö (OP)  sekä toimitusjohtaja Immo Sundholm LHJ Group.

 

Kiertokaveri

Kiertokaveri jätehakuun on kerätty erilaisia arjen esineitä ja asioita. Haku tarjoaa vaihtoehdoksi kaikki jätteet, joiden nimessä on sama sana.

 

 

 

Sekajätteestä tehdään
energiaa ja sähköä

 


 

Aukioloajat

Kiimassuon jätekeskus | 7-1809-13

Hallavaaran jätekeskus | 8-16suljettu

Akaan jäteasema | 10-1809-13

Huittisten jäteasema | suljettusuljettu

Loimaan jäteasema | 8-1209-13

Punkalaitumen jäteasema | suljettusuljettu

Sastamalan jäteasema | 11-1809-13

Someron jäteasema | 8-1409-13

Urjalan jäteasema | suljettu09-13

 
 
login Synergia Foxy