Sisältöön »
 
 

Uutiset

08.06.2021

LHJ uusii kierrätyspisteitä

LHJ uusii kierrätyspisteitä


Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy uusii tänä kesänä kierrätyspisteitään Koskella Tl, Loimaalla, Oripäässä ja Ypäjällä. Työt aloitetaan viikolla 24. Vanhat katokset poistetaan ja niiden tilalle tuodaan pintakeräysastioita. Pisteiden uusiminen saattaa aiheuttaa lyhyitä katkoja palveluun. 

-Vanhat kierrätyspisteet ovat palvelleet jo 20 vuotta ja ne vaihdetaan nyt uusiin, hieman eri näköisiin ja eri tavalla tyhjennettäviin astioihin. Uudet keräysastiat ovat yhteensopivia Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n kierrätyspisteiden astioiden kanssa ja ne voidaan tyhjentää myös Rinki Oy:n tyhjennysreiteillä. Näin saavutetaan entistä pienemmät ilmastopäästöt, kertoo palvelupäällikkö Anne Sjöberg

-Katoksien poistaminen muilla paikkakunnilla on vähentänyt roskaamista huomattavasti. Suurin tekijä vaikuttaa olevan se, etteivät roskaajat voi enää "piilottaa" roskiaan katoksien taakse. On kaikkien velvollisuutena ja etuna pitää kierrätyspisteet siisteinä. Valitettavasti joudumme tänä vuonna lakkauttamaan pisteitä Koskella ja Loimaalla. Lakkauttamisen syinä ovat käytännön ongelmat pisteiden sijainnin kanssa ja roskaantuminen kertoo projektityöntekijä Rami Pennanen.

Astioiden ympärille jätettävä jäte lisää jätehuollon kustannuksia, jotka loppukädessä maksavat kunnat ja kuntalaiset. Jos jokin esine ei mahdu kierrätysastiaan, voi sen toimittaa lähimmälle jäteasemalle. Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy kiittää maanomistajia ja kuntia yhteistyöstä kierrätyspisteiden uusimisessa.

Uusittavat pisteet:

Koski Tl:

 

Loimaa:

 

Oripää:

 

Ypäjä:

 

Poistuvat pisteet:

Koski Tl:

Loimaa:

 

Kiertokaveri

Kiertokaveri jätehakuun on kerätty erilaisia arjen esineitä ja asioita. Haku tarjoaa vaihtoehdoksi kaikki jätteet, joiden nimessä on sama sana.

 

 

 

Sekajätteestä tehdään
energiaa ja sähköä

 


 

Aukioloajat

Kiimassuon jätekeskus | 7-1809-13

Hallavaaran jätekeskus | 8-16suljettu

Akaan jäteasema | 10-18suljettu

Huittisten jäteasema | suljettusuljettu

Loimaan jäteasema | 8-12suljettu

Punkalaitumen jäteasema | suljettusuljettu

Sastamalan jäteasema | 11-18suljettu

Someron jäteasema | 8-14suljettu

Urjalan jäteasema | suljettusuljettu

 
 
login Synergia Foxy